0

Pozdravljeni v spletni trgovini baboloo.si

Način plačila

NAČINI PLAČILA 

Spletna trgovina Baboloo ima naslednje načine plačila: plačilo blaga po povzetju, plačilo po predračunu na TRR,  plačilo s kreditno bančno kartico. Način plačila in dostave si izberete v procesu nakupa.

1. Plačilo po povzetju

Po izbiri opcije “plačilo po povzetju” in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavljavcu ob prevzemu v gotovini. Če vas takrat ne bo doma, vam bodo pustili obvestilo o prispelem paketu.

V kolikor stranka paketa 1x ne prevzame, je pri naslednjem naročilu možno le plačilo po predračunu.

Naši podatki za nakazilo:

Naziv podjetja: TGL d.o.o.

Naslov podjetja: Pristava pri Mestinju 2, 3253 Pristava pri Mestinju

Številka računa, IBAN:IBAN SI56 6100 0002 4024 531

BIC/SWIFT: DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANA

Naziv banke:DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANA

Referenca: SI99

Koda namena: CMDT Plačilo blaga/izdelkov

2. Plačilo po predračunu oz. nakazilo na TRR

Predračun boste prejeli na vaš e-mail. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Veljavnost predračuna je 2 dni. Po tem roku se naročilo stornira in če stranka želi opraviti ponoven nakup mora za to izvesti novo naročilo. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov info@baboloo.si

3. Plačilo s kreditnimi karticami

Plačilo s kreditnimi karticami predstavlja enostaven, predvsem pa varen način plačevanja naročil preko spleta. Številka vaše kreditne kartice nam kot prodajalcu ni znana. Pri plačevanju lahko uporabljate Viso, Mastercard, Maestro. 

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.